Az új honlapról

Kedves látogató!

Az oldal megjelenése még nem a végleges, de már csak kisebb változásokra kell számítani. A design Bujk Béla munkája, köszönjük!

Még nem minden tartalom került át a régi honlapról, például a galéria 2008 előtt készült albumai és a 2008-2010 közötti események. A nyár folyamán ezeket is átköltöztetjük, ebben jól jönne némi segítség. Köszönet Pállya Krisztiánnak az archívum feltöltéséért.

A honlap egy úgynevezett tartalomkezelő rendszerre épül (WordPress), ami azt jelenti, hogy ha használtál már szövegszerkesztőt, akkor minden szükséges ismereted megvan ahhoz, hogy bejegyzéseket írj az oldalra. Ha szívesen beszállnál szerkesztőnek, bátran jelentkezz!

A megjelenő hírekhez hozzá is lehet szólni (az archívumban ez egyelőre le van tiltva), ha regisztrálsz az oldalra. Amikor ezt megteszed, ne felejtsd el megadni a neved és beállítani a csoportod, mert ezek megjelennek az írásaid és hozzászólásaid mellett.

Köszönet a tárhelyért a BME Telekommunikációs és Informatikai Osztályának.

Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: .

Az új honlapról bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Ipé (sárga) szerint:

    Köszönjük! Szerintem nagyszerű lett a honlap! Persze van még vele munka bőven…

  2. Molnár Marci (zöld) szerint:

    A hiányzó események, albumok, élménybeszámolók és más anyagok annál hamarabb kerülnek fel, minél többen segítetek, de legkésőbb augusztus 31-ig (ezt most találtam ki).

Hozzászólás