Ima az életért- Lelki adoptálás

Az életvédő misékhez és a féléves témánkhoz kapcsolódva imádkozzunk mi is azokért,  akiket az emberek nem hagynak megszületni.

Az imádság jó lehetőség arra, hogy mi, fiatalok is tegyünk azokért a életekért, kisbabákért, akiket a szüleik halálra szántak. Az imákat  mindenki egy-egy kisgyerekért ajánlja fel, ezért az időszak 9 hónapot ölel fel, pont annyit amennyit egy kisbaba az anyaméhben tölt, mielőtt a világra születik. Minden nap egy egészen rövid imádság, és egy tized rózsafüzér elmondását vállalja, aki egy ilyen kisbabáért imádkozik.

Azoknak, akik szívesen vállalkoznak erre a nagy kalandra, két hét múlva, nov. 24-én lenne egy közös megerősítő imádság, amelyben kérnék István atya áldását.

A napi imádság szövege:

Uram, Jézus! Édesanyád, Mária közbenjárására, aki szeretettel szült a világra Téged, valamint Szent Józsefnek, a bizalom emberének közbenjárására, aki születésed után gondoskodott Rólad, kérlek Téged annak a meg nem született gyermeknek érdekében, akit lélekben adoptáltam, és akit a halál veszélye fenyeget.

Kérlek, adj szüleinek szeretetet, és bátorságot, hogy meghagyják gyermekük életét, amelyet Te magad rendeltél számára.

Ámen.

Ez az imádság a fatimai jelenések kapcsán jött létre, számos országban sok rend és lelkiség gyakorolja. Bővebben erről itt olvashattok: http://www.lelkiadoptalas.org/

Gyertek! Imádkozzunk együtt az ÉLETÉRT!

Bővebb információk: Bakó (Noémi) Lulu (zöld), bakonoemi@gmail.com

Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: .

Hozzászólás