Új közipólók!

Kedves Közisek!

2 év után hamarosan megérkeznek a várva várt közipólók 2012-es kiadásai – megújult grafikával, a korábbiaknál nagyobb fazonválasztékkal, rengeteg új színnel! 🙂

A póló ára egységesen 1.800 1.600 Ft. Előzetesen lehet megrendelni, az alábbi gombokra kattintva,  június 24-ig!!! 

Lány póló rendelés
 Közipóló rendelés - fiúk

Terveink szerint az MKK 20 éves szülinapján már át lehet venni a logóval ellátott pólókat (ezért a szoros rendelési határidő). Magatoknak és a szervezőknek is sokat segítetek, ha mielőbb rendeltek! Ne maradjatok le, mert lehet, hogy ez után megint sokáig nem lehet majd újat szerezni.

A vizsgaidőszakos köziken lehetőség van a különböző fazonú és méretű mintapólók megtekintésére, felpróbálására és a rendelés személyes leadására! Aki bizonytalan, hogy galléros pólót válasszon-e vagy kereknyakút és nem szeretne vaktában méretet választani, annak itt a kiváló alkalom 🙂

Az MKK-s póló remek látványt nyújt a közitáborokban, túrákon. Amikor külső szervezésű programon veszünk részt, azon kívül, hogy összetartozást fejez ki, könnyen felismerhetővé és megjegyezhetővé teszi közösségünket – ezt sokan tanúsíthatják. A póló ezen kívül szuper lehetőséget ad azon csoportok “önkifejezésére” 🙂 , akik a választékban megtalálják a saját színüket (gondoljunk csak sárga, piros barátainkra).

MKK pólóval a Karizmák Ünnepén

Színükre büszke csoportok a 2010-es közitáborban

 

Aki úgy érzi, túl drága a póló, mégsem szeretne lemaradni róla, kérhet támogatást! Igényeteket bátran jelezzétek a szervezőknek!

Akár több pólót is rendelhettek!

Ha kérdésetek/kérésetek van a rendeléssel kapcsolatban, forduljatok a szervezőkhöz!

Várjuk a rendeléseiteket!

 
a póló-szervezők
 
Hauer Cili hauercili@gmail.com
Székács Juli secjuly@gmail.com
Bujk Béla tersyxus@gmail.com
Kategória: Nincs kategorizálva | Címke: .

Hozzászólás