Borostyán csoport (2008)

A fiúk szerint zöld, a lányok szerint sárga, van, aki hónapokig abban a tudatban élt,hogy tulajdonképpen a bordó egy árnyalata. Akármi is legyen az igazság, ez egy fantasztikusan szép és különleges szín.

Jelentőségét már a KRESZ is felismerte, nem lehet véletlen, hogy a szükséges a “borostyánsárga színű küllőprizma legalább az első keréken”. Lehetne épp citrom-narancs- vagy okkersárga, de nem. 🙂 Nem véletlen, hogy dinoszauruszokat is borostyánkő/gyanta segítsévégel lehet újraéleszteni, ahogy azt a Jurrasic Park című dokumentumfilmben is láthattuk.

Hogy milyen emberek alkotják a borostyán csoportot?

Először is nagyon jó fejek, ami pedig a részleteket illeti van köztünk pszichológus,villamosmérnök, gépészmérnök, vegyész, informatikus, karmester, fogorvos, tovább nem is sorolom…

És hogy milyenek vagyunk még?
Leginkább bátrak.

Nem félünk a farsangi bálon csoportosan elektronfelhőnek öltözni, vállalva a következményeket (A borostyánt a görögök elektronnak is hívták. Mint az közismert).

Nem félünk se a pizzától, se a gyrostól, se a paprikás krumplitól, akármekkora adagot is kell legyőznünk. Kaja témában erősek vagyunk, ezt bizonyítja, az általunk készített agapé közi után -ha ránk kerül a sor- a Michelin szerint ötcsillagos. Ha a szükség úgy hozza, habozás nélkül kártyázunk hajnalig, különösképpen akkor, ha a vadnyugati kalandokat idéző Bang! kártyáról van szó.
Csoportos expedíción felfedeztük a Rám-szakadék ismeretlen szépségei, ahova még emberi kéz be nem tette eddig a lábát.
Balatonon új dimenziókat nyitottunk meg a röplabdában.

Önkéntes program keretében fákat ültetünk, vagy padokat festünk, igény esetén padokat is ültetünk és fákat is festünk, szóval nyitottak vagyunk mindenre.Kihívásokra, új emberekre egyaránt. 🙂

Vezetők:
Patocskai Tamás


Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.