Fehér csoport

Hogy mi is történik a mi csoportunkban? – Erre csak bonyolult választ lehet adni 🙂 A legrövidebb válasz az, hogy igyekszünk minél inkább jól érezni magunkat! Persze ez sokféleképpen megoldható… 🙂 Igyekszünk pihenni, kikapcsolódni (ami bőven ránk fér a sok tanulás/bár egyre inkább a munka után…), de emellett az elmélyülésre, gondolkodásra is időt szakítani. Ami a csoportunkat jellemzi: sokféle kezdeményezés, programok (sokszor az egész MKK-felé nyitottan), továbbá komoly (komlytalan 🙂 ) beszélgetések.

Lehetőség szerint találkozunk a csütörtöki alkalmakon kívül is: egyikünknél-másikunknál egy teázásra, palacsintázásra, ahol aztán a jóllakáson túl beszélgetni és a munkát/egyetemet elfelejtve játszani is szoktunk. Ha van kedvünk és épp rá is érünk, közösen megnézünk egy filmet. Minden évben elmegyünk együtt egy jóhangulatú kiscsoportos hétvégére is.

Amiket szeretnénk folytatni a továbbiakban is: közös játékok, séták, vicces vetélkedők, filmezés, kiscsoportos karácsony, kiscsoportos nyár és ezek közben a sok beszélgetés. Ezek igen jól össze tudják hozni, össze tudják tartani a társaságot.

2008 őszétől, egy Kiscsoportos Nyárral elkezdve a Bordó csoporttal szoros szövetségben éljük életünket.

Vezető:
Bakos Kriszti

Hozzászólás