Lila csoport

HalványLILA gőzünk sincs, mit írjunk magunkról, ha valaki kíváncsi ránk, jöjjön el, és nézzen meg minket. 🙂

De azért álljon itt egy kis ízelítő:

Kik?

Ádám, Ákos, Andi, András, Balázs, Balázs, Bálint, Berni, Dani, Detti, Gabi, Kinga, Laci, Nóri, Nóri, Roland, Zsófi

Mikor?

2007 szeptemberétől napjainkig nemcsak minden csütörtökön 18.30-tól, hanem egyéb más alkalmakkor is, amikor éppen kedvünk tartja :-).

Hol? & Mit csináltak/nak?

2007 szeptemberében alakult meg csoportunk, melynek nevét egy egyszervolt lány javasolta. Egy olyan közivezető uralkodása idején, aki Fradi-rajongó lévén váltig állította, hogy ilyen színnel nem lesz csoport a köziben. Még a csoporton belül is akadtak ellenzői e színválasztásnak, de aztán mindenki megbarátkozott a megváltoztathatatlan ténnyel – és egymással :-).

Első közös utunk egy kiállításra vezetett, majd fényképekben gyönyörködtünk, palacsintáztunk és játszottunk. Megmásztuk a János-hegyet, Kállón a téli hidegben kirándulás közben LILÁra fagytunk. Áztunk és fáztunk Máriaremetén a keresztúton. A Gellért-hegyen „Via Lucis” imaestet tartottunk, aztán ősszel Bakonybélbe látogattunk, ahol megmásztuk a Kőris-hegyet. A drappokkal és a türkizekkel a Hármashatár-hegyre mentünk. A téli hóban Gyúrón kirándultunk, majd mivel busz nem jött, ezért autóstoppal jutottunk el az alcsúti arborétumba. Voltunk még piknikezni, meg métázni a Margit-szigeten, szalonnát sütni. Nyáron pedig Zalahalápon töltöttünk egy felejthetetlen hétvégét. Ezen a télen Velencén töltöttük szokásos kiscsoportos hétvégénket.

Állandó programjaink ezeken kívül: korcsolyázás, palacsintázás, szabotőrözés, páholyozás, dzsázás….

Időközben zenei téren is sokat fejlődtünk, ugyanis két nagyszerű gitáros színesíti együttléteinket, amelyek így meghitebbekké válnak.

Csoportvédőszentünk Néri Szent Fülöp. (Társvédőszentek: Szent Rita és Avilai Nagy Szent Teréz.)

Vezetők:

Bittera Bea
Renczes Balázs

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.