Zöld csoport

Kiscsoportunk 2 éve kapott zöld utat, sok helyről jöttünk, mást és mást tanulunk; nem vagyunk egyformák és különbözők a céljaink. Mégis egybefog minket közösség, a hitünk és a jókedvünk. Csoportunkban megtalálható sok… táncoslábú, gondolkodó tanár, ízléses formatervező, kerékpáros sportember, informatikus zseni, tehetséges mérnök, foci szakember, ügyeletes viccmesélő, zongora művész, hagymás bab és pufin rajongó, és még egy szakállas öregember is. Örökzöld tagjaink között a legnagyobb örömmel üdvözöljük a zöldfülűeket, és ha benézel hozzánk egy beszélgetésre garantáltan nem fogod magad kis zöld marslakónak képzelni. A XXI. században a világon mindenhol trend rólunk beszélni, a zöldek így a zöldek úgy. Hovatovább, tiszteletbeli tagunk többek között XVI. Benedek, vagy más néven a Zöld Pápa.

További zöldségek helyett álljon itt a fogadalmunk:
Nevem ……… s ezennel emelt fejjel bejelentem, lelkesen megyek “egy Megnevezett egyetem megkeresztelkedettek egylete” emberseregbe. Legnemesebb sereg neve ZÖLD, melyre keresve se lelek szebb s helyesebb nevet, s ne legyen hely, mely helyen eme remek, kedves nevet nem megemelt jellel kezdek.
Eme rendes, szellemes lelkekkel egyetemben meglelem helyem, s emberekkel kedves leszek. Nekem rendeltetett cselekedetekben tettek mezeje helyem, s kedvem nem rest cselekednem. Egek Fejedelme segedelmezzen,
Jelen helyen.

Néhány fontosabb idézet:

A zöld tea a legjobb zsírégető.
http://www.fogyas.info/zold_tea_fogyaszto_hatasa.php

Mezei állatok, ne féljetek, mert kizöldülnek a puszta legelői!
Joel könyve 2,22

Aki vagyonában bízik, az elbukik, az igaz kihajt, mint a zöld falevél.
Példabeszédek 11,28

Zöld ágra vergődik.
Magyar közmondás

Vezetők:

Forgács Orsi
Vinkó Ákos

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.