Vízi túra 2007

Nagy-nagy örömmel hirdettetik, hogy idén is vízreszállunk, kenuzni megyünk, ezúttal egy különleges helyszínre, a Csallóközi-Dunaágba, melyet Kis-Dunának is hívnak.

Következzenek a Legfontosabbak, és a résztvevők számára később sokkal részletesebb részletek:

-Időpont: 2007. Július 24-30-ig, keddtől hétfőig.
-Helyszín: Pozsonypüspöki, Komárom. Kis-Duna, Vág
-Költség: 8000 forint +-12,5%
(pénz miatt senki ne maradjon otthon, az MKK segít)

-Jelentkezés: Május 3. Csütörtökön a köziben, személyesen, vagy ha valaki nem lesz ott, személyes képviselőn keresztül. (egy ember 2-3 névnél többet, ha lehet ne mondjon) Továbbá ugyanaznap este 10-től mobilon szóban (e-mail, sms nem jó).
-Névreszólólevél-megkapás, letéphetős-lapaljakitöltés, előlegfizetés, május 24-ig csütörtökönként a köziben, illetve telefonos egyeztetés segítségével, azoknak, akik, nem tudnak csütörtökönként jönni.
-Minden másról egyeztetés az első vizsgaidőszakos közin május 24-én (melyen tavaly is szinte minden résztvevő ott volt, ám most a külföldi helyszín miatt még fontosabb, hogy sokan legyünk).

A Csallóközi-Duna 150 km hosszú folyó. Vízmélysége 0,5-5 méter, ideális kezdőknek, illetve a már tapasztalt túrázóknak egyaránt. A csallóközi Kis-Duna látványosságokban gazdag, szép folyó. Múzeumnak berendezett restaurált úszó vízimalom is található Kolarovónál (Guta). A folyó menti településeken magyarul elég sokan tudnak. Az utolsó nap a Vágon fogunk evezni.

Program, mely változhat:

Kedd: Leutazás
Szerda: Pozsonypüspöki-Tamásfalva( Tomasovce) 20 km
Csütörtök: Tamásfalva (Tomasovce)-Jóka (jelka)38km
Péntek: Jóka (Jelka)-Tallós (Tomásikovó) 20 km
Szombat: Tallós(Tomásikovó)-Nyárasd(Topolniky) 21km
Vasárnap: Nyárasd(Topolniny)-Kolárovó (Gúta) 17 km (Mise)
Hétfő: Kolárovó(Gúta)-Révkomárom 33 km

Jöjjön el mindenki, akinek van kedve, ideje, a szép táj, a jó társaság, a hangulatos nyáresti folyópart adott, kenuzni pedig nagyon jó!

Időpont: 2007. július 24. (kedd), 08:00
Helyszín: Csallóközi-Dunaág, melyet Kis-Dunának is hívnak
Szervező: Győry Kristóf
Kategória: Esemény | Címke: .

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.