II. MKK-s tájfutás

Képek »
A II. tájfutás eredményei »

Csütörtökön már hirdettük a köziben, hogy április 27-én (vasárnap) lesz az mkk második tájfutása. Felbuzdulva a nyári táborban nagy sikerrel megrendezett eseményen, immár az egész közi részt vehet rajta. Aki tudja milyen ez, az azért jöjjön, mert most is nagyon jó lesz, aki pedig még nem vett részt tájfutáson, annak itt a ragyogó alkalom, hogy kipróbálja!

A tájfutás a Budai-hegyekben lesz, egy szép területen, a pontos helyet csak a tájfutás napján áruljuk el 🙂 A helyszínre együtt megyünk ki, ehhez 9 órakor lesz gyülekező a Moszkva téren. Két útvonalon lehet indulni:
-egy könnyebb és rövidebb, 4,5 km-es,
-vagy egy valamivel nehezebb, 8,5 km-es távon.

Mindkét útvonalat lehet egyénileg vagy csoportosan teljesíteni. Nem kell megijedni a tájfutás szóban a “futás”-tól sem. Természetesen nem kötelező futni, a távot le is lehet sétálni (sőt ez a gyakoribb). A tájfutás előtt a köziben tartunk majd egy kis ismertetést a térképek jelzéseiből annak, aki úgy érzi, nem olyan jól tájékozódik a térképen. És aki még mindig bizonytalankodna, hogy jöjjön-e, az kérdezze meg azokat, akik a nyári tájfutáson voltak. 🙂
Ha valami kérdésetek van nyugodtan forduljatok hozzám vagy Petihez. (Egyéb részleteket majd a jelentkezőkkel időben közlünk.)

A tájfutásra jelentkezni jövő héttől közin lehet nálam. Aki csoportban szeretne futni, de még nem tudja kivel, az is nyugodtan jelentkezzen, biztosan akad majd társa.

Időpont: 2008. április 27. (vasárnap), 08:30
Helyszín: Találkozó a Moszkva téren
Szervező: Juhász Peti és Ipé
Kategória: Esemény | Címke: , .

Hozzászólás