Közitábor 2011

A táborról készült fényképek itt megnézhetők és van több beszámoló is: 1 2 3 4.
A X. tájfutás eredményei »

Tartalmas és élményekben gazdag nyári programot keresel?
Szeretnél együtt tölteni egy hetet sok kedves, vidám fiatallal, s közben új ismeretségeket kötni?
Szeretnéd a csütörtöki közik jó hangulatát hosszabban is átélni?

Akkor jó helyen keresgélsz! 🙂 Az MKK közitáborában mindezeket megtalálod, és még sok más élményben is részed lehet. A közitáborban évek óta közel 100 közis vesz részt; sokat beszélgetünk, játszunk, nevetünk, kirándulunk. Idén (is) lehetőség lesz a testi és lelki értelemben vett merülésre. 🙂 Lesznek előadások, imádság, mise, tábori kiscsoportok, számos sportolási lehetőség (ping-pong, foci, röpi…), és a tábor végén egy záróbál. És további meglepetések… 🙂

A részletek:

  • időpontja: 2011. július 4-e (hétfő) és 10-e (vasárnap) között
  • helyszín: Balatonedericsi Gyermek- és Ifjúsági Tábor (www.tuttumikkamakka.hu)
A részletes információkért jelentkezz be!

A közitáborba 2011. július 4-én a 9:06-os gyorsvonattal indulunk. Találkozó 8:35-kor a Déli pályaudvaron, a kijelzők alatt. A vonat Keszthelyig közvetlen kocsikkal közlekedik  (852 és 862), ott szállunk át a 12:42-es személyvonatra (9634), ami várhatóan 13:05-re érkezik Balatonedericsre.

A közitáborból vissza 2011. július 10-én a 13:41-es személyvonattal (19625) indulunk Balatonedericsről. Balatonszentgyörgyön szállunk át a 14:20-as, Déli pályaudvarig közlekedő sebesvonatra (18603). Várható érkezés: 18:25.

A jegyeket mindenki magának veszi meg, a déli parton keresztül kérjétek őket! Az utazás költsége 2x 1820 Ft, 50% kedvezménnyel, Budapestig.

Javasoljuk, hogy akinek lehetősége van rá, az a jegyeket már előre váltsa meg! Az interneten vásárolt jegyeket a Déli pályaudvaron 3 automatából is át lehet venni sorban állás nélkül!

Ha valakinek még Budapestre kell utaznia, az 1 jegyet váltson (az otthona és Balatonederics között, Budapest érintésével), 2 részletben drágább!

Kérjük, hogy aki nem a Déli pályaudvaron száll fel a vonatra, az e-mailben jelezze, hogy hol csatlakozik!

A szállás egy központi kőépületben (32 fő 3-4-5 ágyas szobákban) és számos kis faházban lesz (68 fő 2-4 ágyas szobákban). Az egy főre eső költség 15-16 ezer Ft + útiköltség. Ha a pénz miatt nem tudnál eljönni, kérlek, azt jelezd a csoportvezetődnek, vagy nekem. Van lehetőség, hogy támogassunk. Ha úgy érzed, hogy tudnál anyagilag támogatni másokat, azt is jelezd nekem.

Jelentkezni Simkó Daninál lehet személyesen a köziben (a jelentkezési lap itt letölthető), illetve interneten keresztül. Ezután be kell fizetni Simkó Daninál az 5000 Ft előleget, a jelentkezés így válik érvényessé.
Határidő: június 16-i közi vége.

Balatonederics a Tapolcai-medence peremén helyezkedik el. Vulkánikus földkúpok – a Szent-György hegy, a Csobánc – és a Balaton teszik változatossá a tájat, s adnak lehetőséget a kikapcsolódásra.

Időpont: 2011. július 4. (hétfő), 08:00
Helyszín: Balatonederics
Szervező: Palásthy Kinga
Kategória: Esemény | Címke: .

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.