Vízitúra 2011

Szervezői és résztvevői beszámoló is van a túráról, képek ebben az albumban.

Vízre magyar!!! Barnulás, labdázás, pancsolás, evezés, sütögetés és sütkérezés vár ránk a Rábán augusztusban!!

A múlt heti dunai hajókázás után augusztusban a Rábán is vízre szállunk, izgalmas pár napnak ígérkezik! Sok szépséget és gazdag élővilágot lehet a lassan változó tájban szemügyre venni: láttatok már jégmadarat? hermelint? hódot? vidrát? szúnyogot? Egy év városi lét után kellemes lesz a szürke helyett szinte csak kéket és zöldet (és persze pirosat, karmazsint, sárgát, türkizt, feketét, narancsot, bordót, lilát, fehéret és drappot is!) látni!
Gyertek együtt kenuzni, kajakozni, mert egy vízitúra szépségeit kevesen vállalkoznak majd fényképeken megörökíteni 🙂

A Rába alsó szakasza viszonylag békés, és a tervezett táv sem túl fárasztó, tehát ne tartson vissza, ha még nem ültél kenuban! Mások is jönnek első alkalommal, ne félj, ne aggódj! Lesz annyi tapasztalt kenus, hogy minden hajóba jusson kormányos,

Emlékszem Kristóf túráinak meghitt napkezdésére és zárására, az önfeledt vízi és parti játékokra, 4 napnyi másfelezési lehetőségre, az együtt sportolás örömére, a nappali versengésekre, a viccelődésekre és az esti beszélgetésekre… Igazán élménydús tud lenni egy vízitúra, csak ajánlani tudom!
Énekelünk ütemes dalokat evezés közben vagy bármi andalítót csorgás közben és minden este a tábortűznél; lehet, hogy lesz gitárkíséret!

Túránk alapvetően kenutúra (az egy oldalon evezős 🙂 ), de ha minden jól megy, lesz kétszemélyes kajak is (kétoldalon evezős). Szóljatok, ha inkább ez utóbbival száguldoznátok (én szívesen kajakoznék). Ha nem fáraszt le a korlátlan úszási és evezési lehetőség, a sátorverés, rőzsegyűjtés, folytathatod a napot röpizéssel, vizicsatázással, frizbizéssel, na meg az esetleg megjelenő szúnyogok elhessegetésével a lányok körül.

Időpont: augusztus 14-17.
Várható (maximális) költségek
: 11.000 Ft utazással együtt
Jelentkezés az interneten.

Ha jelentkeztél, 2.000 Ft előleg befizetésére kérünk, melyet a hétfői röpin nálam, csütörtökönként Bujk Bélánál vagy nálam tehetsz meg, vagy átutalhatod.

Kísérő autót keresünk, a vezetést napi váltásban is megoldhatjuk.

Várunk! Gyereeeee!!!
Görög Marci, Bujk Béla, Vehovszky Balázs, Mozsáry Laci, Mozsáry Misi és sokan mások!

Időpont: 2011. augusztus 14. (vasárnap), 09:00
Helyszín: Rába, Sárvár-Győr
Kategória: Esemény | Címke: .

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.