Keresztény Gólyatábor

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Keresztény Gólyatábor Esztergomban, augusztus 22-26 között.

Hogy honnan is jött az ötlet…

Vajon a felsőoktatásban tanuló diákok tudják-e: lehetőség van arra, hogy egyetemi éveik alatt számos keresztény közösség tagjai legyenek? Vagy elgondolkodnak-e az egyetemet kezdők, mennyivel könnyebben tudják majd kezelni nehézségeiket, ha hasonló gondolkodású, érdeklődésű fiatalok segítik őket útjukon? Nem biztos. Hát segítsünk ezen!

Hogy miért nem érdemes kihagyni…

…mert eltölthetsz néhány felhőtlenül (reméljük időjárásilag is ?) szép napot leendő elsősökkel, akik között akár saját csoporttársaidat is megtalálhatod, kérdezhetsz felsőbb éves szaktársaidtól, emellett pedig részed lehet rengeteg kötetlen beszélgetésben, érdekességeket hallhatsz neves előadóktól, lesznek játékok, kirándulások, koncertek, s mindezek fűszerezve sok-sok vidámsággal, hiszen a tábort teljes egészében egyetemisták szervezik.

Hogy mi a Te feladatod…

…az igen egyszerű: Ha ősszel kezded felsőfokú tanulmányaid, s nem (csak) a hagyományos egyetemi gólyatáborban szeretnél részt venni, gyere el Esztergomba 2011. augusztus 22-26-ig. Ha esetleg nem tudnál részt venni, akkor is szólj azoknak, akikről tudod, hogy biztosan nem bánnák meg.

Vagy még mindig nem volt elég meggyőző?

Akkor álljon itt néhány rövid vélemény a régebbi táborokról:

  • „Hatalmas élmény volt a befogadó légkör, az, hogy nem kellett szerepet játszani, úgy szerettek ahogy, amilyen vagyok.”
  • „Nagyon jó kezdeményezés! A programok sokszínűek voltak, különösen jók voltak a tábortüzek, a gospel koncert.”
  • „Szerintem nagyon jó volt a tábor, ez sablonosan hangzik, de igaz. Sok és érdekes program volt, nem lehetett unatkozni. A szervezők kedvesek, segítőkészek voltak, az ellátástól kezdve mindenről gondoskodtak. Csak pozitívumok jutnak eszembe, ez van. Köszönök szépen mindent, jó ötlet volt ez a tábor, legyen hagyomány belőle.”
  • „Ötletesek voltak a programok és a feladatok. Jó, hogy sosem unatkoztunk. Jó volt a tábortűz és főleg a táncház. Ez utóbbi tetszett legjobban.”

Ugye, hogy érdemes eljönni? Akkor találkozzunk augusztus 22-én!

A tábor honlapja: http://golyatabor.egylelk.com

 

Időpont: 2011. augusztus 22. (hétfő), 15:00
Helyszín: Esztergom
 

Szervező: MKK, CsüCsop, Egylelk, BREFGy
Kategória: Esemény | Címke: , .

Hozzászólás