XI. MKK-s tájfutás

Képek »
A tájfutás eredményei »

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is lesz MKK-s tavaszi tájfutás. Ezúttal már 11. alkalommal, május 26-án  kerül sor a bójakeresésre. Nagy örömünkre minden évben egyre többen jöttök el, igyekszünk most is szép és izgalmas pályával készülni.

Hogy mit is jelent a tájfutás, arról itt olvashatszA régebbi tájfutásokról képeket láthatsz a közigalériában: II. tájfutásVII. tájfutásIX. tájfutás és élménybeszámolókat is olvas-hatsz LaciZoli és Domi tollából. A tájfutás előtti közin – igény szerint – ismertetőt tartunk a térkép és a tájoló használatáról.

Jelentkezés:
Jelentkezni az interneten lehet május 25-én 20 óráig egyéni vagy csapatos (2-5 fő) formában, a teljesíteni kívánt táv megnevezésével. A versenyen csak nehézség szerint lesz két kategória.
– Rövid táv (6,2 km): 1,5-3 óra alatt teljesíthető, átlagos terep.
– Hosszú táv (7,4 km): 2-5 óra alatt teljesíthető, nehezebb terep.

Hoznivalók:
– hosszú nadrág, amit nem sajnálsz ha kiszakad (én a farmert javaslom),
– enni-, innivaló ebédre, ezt a táborban lehet hagyni, a tájfutásra nem kell elcipelned,
– kullancsriasztó
– tájolót ha tudsz, hozz magaddal, akár többet is, mert a közinek nincs túl sok.

Indulás:
A helyszínre együtt fogunk kimenni, találkozunk május 26-án 8 órakor a Déli pályaudvaron a Komárom felé közlekedő vonat végénél. A vonat 8:21-kor indul, 8:28-kor megáll Kelenföldön, ott is felszállhatsz. A jegyet Vértesszőlősig vedd!

A visszaérkezés kisebb csoportokban lesz, aki beért a célba, az hazaindulhat (kb. 1 óra alatt lehet Budapestre visszaérni). Ha kocsival szándékozol jönni, légy szíves vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha valami kérdésed van, nyugodtan fordulj hozzánk!

Időpont: 2012. május 26. (szombat), 08:00
Helyszín: Gerecse
Szervező: Juhász Peti és Ipé
Kategória: Esemény | Címke: , .

Hozzászólás