MKK 20. születésnap

A szülinapon készült képek »

Szeretettel hívunk minden egykori és jelenlegi közist a Műegyetemi Katolikus Közösség 20 éves születésnapját megünneplő Közi Szülinapra, amelyet 2012. június hó 30. napján rendezünk meg reggel 9 órai kezdettel a Magyar Szentek Plébánián.

Ízelítő a várható programokból:
– Visszatekintés az elmúlt 20 esztendőre szóban és képekben
– Közös beszélgetés, játék
– Meleg ebéd
– Koncert
– Hálaadó szentmise

A gyerekeket se hagyjátok otthon, mivel lesz gyermekmegőrző, játszóház, valamint baba-mama szoba (etetési, ételmelegítési, pelenkázási lehetőséggel)!

Jelentkezéseitek az alábbi linken várjuk június 24-én éjfélig:
MKK Szülinap jelentkezési űrlap

A születésnap jó alkalom a visszatekintésre és az ünneplésre: ilyenkor el-elcsodálkoz(hat)unk, milyen nagy fává cseperedett a kicsiny kis mustármag…

Hogy valóban szemléletessé tegyük a 20 év történéseit, ebből az alkalmából szeretnénk egy kiállítást rendezni, melyben a kezdetek óta eltelt időszak emlékei, így a közösségről, a közösség életéről szóló visszaemlékezések, történetek, képek, tárgyak kapnának helyet.

Neked is van egy jó történeted, ami mindig eszedbe jut, ha az MKK-ról van szó?
Elhangzik(-ott) a kiscsoportotokban egy-egy szó, kifejezés, mondat… és rajtatok kívül senki sem értené, miről van szó, de ti dőltök a nevetéstől?
KÉP(b)en vagy? MKK-s kirándulás, közitábor, bálok és sok más közis és kiscsoportos program, amikor jobbnál jobb fényképek készültek a közisekről? Mutasd meg őket!
Volt olyan élményed közisként, az MKK-ban, hogy mélyen megérintett egy esemény? Volt, hogy rácsodálkoztál a másik ember jóságára, volt részed a segítségadásban, vagy épp te kaptál jókor segítséget?

  • Várjuk tehát írásaitokat a köziről; a közis vagy kiscsoportos eseményekről/sztorikról! (Műfaj és terjedelem kötetlen.)
  • Várjuk továbbá mindazokat a tárgyi emlékeiteket is, amik a közivel kapcsolatosak! Lehetőség szerint írjatok is róluk – akár a hozzájuk kapcsolódó történetet, akár csak egy rövid leírást (mikor, mire, miért, hol szolgált az adott tárgy). (Pl. belépőjegyek (báli belépőjegyek…), kitűzők, szórólapok, kis programos lapok, témás papírok; kiscsoportos programok emlékei; fényképek stb.)
  • Írjátok le, gépeljétek be, verseljétek vagy filmesítsétek meg, gyűjtsétek, foglaljátok össze és osszátok meg emlékeiteket és élményeiteket, és küldjétek el nekünk JÚNIUS 24-ig az mkkszulinap@gmail.com címre, hogy egy közös közis kiállítást rendezhessünk belőlük!
  • (A köz(i)rebocsátott tárgyakat kérés esetén az MKK 20. születésnapi rendezvénye után visszaszolgáltatjuk. Egyébként pedig a megőrizzük a Jövőnek.)

Gyertek, ünnepeljük együtt június 30-án a közösség születésnapi évfordulóját!

Időpont: 2012. június 30. (szombat), 09:00
Helyszín: MSzT (Közi), 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 1.
Kategória: Esemény | Címke: , .

Hozzászólás