Genfest

Voltál már önkéntes?
Ha igen, akkor gyere a Genfest-re is segítőnek, hiszen tudod, milyen jó dolog az önkéntesség!

Ha nem, akkor gyere a Genfest-re segítőnek, hogy megtudd, milyen jó dolog az önkéntesség!

Szeretsz jófej keresztény fiatalokkal együtt lenni? Szeretsz új embereket megismerni?
Tudsz szakítani némi szabad időt augusztus 21. és szeptember 2. között bármikor?

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor ott a helyed a GENFEST-en, mint segítő!  Ez egy nagy nemzetközi fesztivál, amit a fokolárosok szerveznek.
Több feladat közül választhatsz: szükség van olyan emberekre, akik a reptéren fogadják az érkezőket, a buszokat terelgetik, vagy éppen a találkozó előtt segítenek összepakolni a résztvevőknek adandó csomagokat.
A találkozó megszervezéséből a KIM (Katolikus Ifjúsági Mozgalom) is nagy részt vállalt, és ők kérik a segítségünket a fenti feladatokra.

táblázatban kiválaszthatod a Neked leginkább megfelelő időpontot és feladatot.

JELENTKEZZ!
…mert jó buli lesz!

…mert többek között így tudjuk viszonozni a KIMnek azt a sok mindent, amiben segítettek nekünk 🙂
…mert jót tenni jó!
Ha bármilyen kérdésed van, bátran keresd Fazekas Gergőt ( fazksg@gmail.com )!
További részleteket Tóth Erzsi alábbi levelében olvashatsz!

friss információ:

A legfontosabb feladatunk a csomagmegőrző működtetése lesz, ezért elsősorban erre várunk jelentkezőket. Ebben az a jó, hogy ez az MKK-s önkéntesek feladata lesz, így együtt leszünk, és garantáltan jó társaságban és még jobb hangulatban lesz része annak, aki bekapcsolódik!

Ezért aki teheti, és szeretne a nagy MKK-s feladat sikeréhez hozzájárulni, az 31-én, pénteken, vagy vasárnap (szept. 2.) délutánra jelentkezzen! (Az űrlapot kiegészítettük a csomagmegőrzős lehetőséggel.)

Természetesen aki eddig jelentkezett már, de mégis szeretne inkább a csomagmegőrzésnél dolgozni, az jelezze ezt Tóth Erzsinek e-mailben.


Sziasztok!

Nagyon örülünk a KIM-ben, hogy nagy rendezvényeinknél számíthatunk rátok! Mind a Karizmák Ünnepén, mind a Nagyvárosok Missziójában – idei két nagy programunkban – sokan részt vettetek KIM-es kanáriként.

Újabb segítséget szeretnénk tőletek kérni. Mint már a közilistán sokszor olvashattátok, augusztus 31. és szeptember 2. között Budapesten lesz a Fokoláre mozgalom nemzetközi találkozója, a Genfest, ahová 11-12 ezer fiatalt várnak. Ez nem kis feladatot jelent a szervezőknek, akik a KIM-et kérték meg egy-két logisztikai feladat elvégzésére.

Feladataink közé tartozik a Genfest hetében Ferihegyre érkezők fogadása, belvárosba juttatása; fogadásuk a regisztrációs pontnál; a zarándokcsomagok összepakolása; a szombati nagy felvonulás kísérete, valamint az állandóan működő info pult működésének segítése; végül pedig a résztvevők visszaindítása Ferihegyre.

Ezekből láthatjátok, hogy nemcsak a hétvégén, már a program előtt is sok segítő kézre lesz szükségünk.Ha van akár egy szabad délutánod, szereted a jó társaságot, szeretnél nyelvet gyakorolni vagy csak egyszerűen jó hangulatra vágysz, keresd Fazekas Gergőt további infokért, és jelentkezz nála!
Ezután pedig itt jelentkezhetsz a hozzád leginkább illő feladatra:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDBUaWxSTWdLMjl3MS1TY2huVEY2Z2c6MQ

FONTOS!

Ahhoz, hogy önkénteskedj, nem kell központilag regisztrált Genfest-résztvevőnek lenned, így ha nem regisztráltál, akkor is szeretettel várunk!
Ha jelentkezel, kérünk, szánd a megjelölt időpontot valóban erre a feladatra, a programokon előtte és utána tudsz majd teljes értékűen részt venni.Szeretettel várunk!

Tóth Erzsi
KIM-önkéntes
fekete, MKK+

Időpont: 2012. augusztus 21. (kedd), 09:00
Helyszín: Budapest
Szervező: KIM, Fazekas Gergő
Kategória: Esemény | Címke: , .

Hozzászólás