Karizmák Ünnepe

Idén is megrendezésre kerül az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye ifjúsági és családi napja, a Karizmák Ünnepe Máriaremetén, május 20-án, pünkösdhétfőn.

Ha még nem vettél részt ezen az eseményen, akkor tudnod kell, hogy lesz:

– Jó hangulat

– Sok közis

– Szentmise

– Több száz kiló zsíros kenyér 🙂

Idén is várunk lelkes segítőket a program lebonyolításához, két feladatra:

Általános segítőnek (érkezők útba igazítása, kenyérkenés, szörposztás) és az MKK sátorhoz.

Általános segítők:

Aki ide jelentkezik, annak része lehet abban a soha vissza nem térő megtiszteltetésben, hogy magára öltheti a legendás kanárit, és egy lelkes fiatalokból álló csapat tagjaként segíthet az egész rendezvény lebonyolításában. És mivel itt nem csak közisek lesznek, jó alkalom arra, hogy új embereket ismerj meg!

Erre a feladatra ITT írhatjátok be magatokat a táblázatba. Annyi órát vállalj, amennyit szívesen segítenél, akkor, amikor Neked kényelmes! Ha mindegy, hogy a nap folyamán mikor van az az 1-2 óra, amikor segítesz, ezt is írd be, mert ez segítség nekünk, és majd megkeresünk a pontos beosztással.

Már vasárnap délutánra is várunk segítőket a helyszín előkészítésére, hiteles beszámolók szerint mindig ez szokott a legjobb buli lenni :).

MKK sátor:

A rendezvény része, hogy különféle közösségek bemutatkoznak, így a közi is. Ez mindössze annyit jelent, hogy kapunk egy sátrat, plakátokat készítünk, viszünk játékokat, a helyszínen pedig néhányan a sátornál mosolyogva terjesztjük a közi jó hírét :).

Erre a feladatra ITT jelentkezhettek – itt viszont arra lenne szükség, hogy minden idősávban legyen legalább két segítő a sátornál.

További információkért Fazekas Gergőt (nad5120@gmail.com) vagy Bakos Kareszt (bakos.karesz@kim.katolikus.net) keresd!

Gyertek, jó lesz!!!

 

Plakát;

Időpont: 2013. május 20. (hétfő), 09:00
Helyszín: Máriaremete, Templomkert
Szervező: Fazekas Gergő
Kategória: Esemény | Címke: , , .

Hozzászólás