Tavaszi kirándulás

Sziasztok!

Elkezdődött a tavaszi félév, de még mielőtt mindenki szőröstül-bőröstül belevetné magát a zárthelyikre készülésre, szeretnélek meghívni titeket a tavaszi kirándulásra, március 8-án, szombaton (ELTE/BME esetén: 4. hét vége) a Budai hegységbe.

Az útvonal:

Pál-völgyi barlang (9:52)-Hármashatár-hegy-Hűvösvölgy-Kaán Károly kilátó-Szépjuhászné vasútállomás-Széchenyi-hegyi végállomás(16:50)

A túra elején bemegyünk a Pál-völgyi barlangba, ahol vezetett túra lesz, úgyhogy ne késsetek. Visszaúton pedig kisvonatozni fogunk. Ezek miatt a maximális költség 1700 Ft, diákoknak, Budapest-bérlettel. Ha valaki nem jön a barlangba, becsatlakozhat a túrába, ekkor 700 Ft lesz a költség, csak a vasút. A barlangtól 11:05-kor fogunk elindulni.

Megközelítés: Pl. a Margit hídtól a 17-es villamossal vagy a Batthyány téri hévvel el kell menni a Kolosy térig, ahonnan a 9:48-as indulású 65-ös busszal pont odaértek.

Visszaút: fogaskerekű vasút elvisz majdnem a Széll Kálmán térig, a Szent János kórháznál át lehet szállni pl. a 61-es villamosra, amivel a Széll Kálmán térig, vagy a Móricz Zsigmond körtérig lehet menni.

Bármi  kérdésetek van, keressetek nyugodtan a 06 20 429 70 26-os telefonszámon.

Nándi

Időpont: 2014. március 8. (szombat), 09:52
Szervező: Németh Nándor
Kategória: Esemény | Címke: .

Hozzászólás