Nagyböjti lelkigyakorlat

Sok szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt a március 27-29 közötti hétvégén tartandó nagyböjti lelkigyakorlatunkra, melynek helyszíne ezúttal Kunszentmárton.
A lelkigyakorlat témája az elköteleződés, melyről Fábián karmelita atya, valamint Tomka Magdolna segítő nővér fog tartani előadást. Részvételi hozzájárulás: 4000 Ft / fő. (Ez az összeg magában foglalja a szállást és az étkezéseket, az útiköltséget nem. Az 50%-os, egy útra szóló jegy ára a MÁV honlapja szerint 1655 Ft.)

Mivel szeretnénk a szentmiséket és a szentségimádást zenei kísérettel meghittebbé és ünnepélyesebbé tenni, ezért mindenkinek nagyon örülünk, aki zenei szolgálatával hozzá tudna ehhez járulni.

NÉHÁNY RÉSZLET:

Gyülekező és indulás: Vonatunk Budapestről, a Nyugati pályaudvarról 14:58-kor indul. Előtte tíz perccel találkozunk a főbejáratnál. Addigra mindenki legyen szíves a vonatjegyét megváltani. Aki nem velünk jön, arra kérném, hogy ezt előtte jelezze, hogy ne várakozzunk feleslegesen, továbbá legkésőbb 19:00-ra legyen a helyszínen (cím: Kunszentmárton, Karmelita Rendház, Munkácsy M. u. 1.). Aznap este már kapunk vacsorát.
Hazaindulás: A vasárnapi ebédet követően.

Hoznivalók: Törülköző, hálózsák, személyes holmi, illetve a zenészek hozzanak hangszert (ha van, az ún. „kék kottát” is melynek címe: Énekelj az Úrnak!).
Jelentkezési határidő: 2015. március 12.

Jelentkezni nálam személyesen, illetve e-mailen keresztül lehet az alábbi címen:
sivado.david.j@gmail.com

(Arra kérnék mindenkit, hogy jelentkezéskor az alábbi adatokat adják meg:
1. név
2. MKK-s csoport
3. elérhetőség (e-mail cím és telefonszám)
4. leutazás módja (velünk vonattal vagy máshogyan)
5. milyen hangszeren tudna a szentmiséken és a szentségimádáson közreműködni.)

Ha valakinek valamilyen ételérzékenysége, illetve –allergiája van, vagy diétás, vegetáriánus menüt szeretne igényelni, akkor kérem, jelezze.

Sok szeretettel várunk mindenkit!

Időpont: 2015. március 27-29. (péntek - vasárnap)
Helyszín: Kunszentmárton, Munkácsy M. u. 1.
Szervező: Sivadó Dávid

Hozzászólás