MKK 25 éves jubileum

25 éves idén az MKK! A jubileum alkalmából június 10-én, a LÖK udvarán egész napos rendezvényt tartunk, melyre várunk szeretettel minden aktív és régebbi tagot egyaránt!

Elindult a jelentkezés, amelyet itt tölthettek ki!

Workshopok (műhelyek) leírásai:

Sport
(műfüves focipálya)
12:30-tól 16:00-ig végig lehetőség lesz focizni a műfüves pályán, valamint pingpongozni és csocsózni az MSZT udvarán.
Ezen kívül aki szeretne métázni, arra 16:00-tól 17:00-ig lesz lehetőség​ szintén a műfüves focipályán.
Gyereksarok
(épület előtti kert)
Sok-sok csoport- és csapatjátékkal várjuk a gyerekeket, illetve kézműveskedéssel, társasjátékokkal azokat, akik egy kis nyugodtabb tevékenységre vágynak.
11:30-tól sorverseny (30-45 perc). A sorverseny jellegére való tekintettel későn érkezőek nem tudnak becsatlakozni! Ellenben más játékokba természetesen, annál inkább!
15:00-tól délutáni zene-bona (30 perc kb): ismert gyerek-, és mesedalok, és Gryllus feldolgozások.
Fotósarok Délután 2 és 4 óra között várunk szeretettel titeket a fotósarokban, örökítsétek meg ezt a napot szeretteitekkel, családotokkal, régi barátaitokkal!
Ügyességi játékok
(épület mögötti kert)
Az ügyességi játék workshop vár kicsiket és nagyokat egyaránt a szórakoztató játékos vetélkedőivel. Milyen gyorsan tudsz rubik kockát kirakni? Itt most összemérheted tudásod társaiddal! Vagy máshoz lenne inkább kedved? Megcsillogtathatod kitűnő egyensúly érzéked is de az is ki fog derülni mennyire tájékozódsz jól vakon vagy milyen jó a kézügyességed. Gyere és tedd próbára magad egy vidám közösséggel együtt az MKK 25-ödik évfordulója alkalmából!
Logikai fejtörők
(épület mögötti kert)
A logikai fejtörők sátrában (logikus módon) rejtvényeket, logisztorikat, találós kérdéseket fejthet meg, akinek az agytekervényeit megtornáztatva lenne kedve kikapcsolódni!
Büfésarok
(konyha)
A büfé sátorban napközben sütemények és frissítő italok várják a kedves látogatókat. 14:40-kor sor kerül az ünnepi torta elfogyasztására!
Társasjáték
(kápolna)
Ha kedved támad egy jót társasozni a nap folyamán, akkor gyere és játssz egyet kedvenc közis játékaiddal az erre kijelölt sátorban. 🙂
Közi kvíz
(kápolna)
A közi történetével kapcsolatos Quiz lesz.
Pontokat lehet kapni a helyes válaszért, jelképes apró ajándékot kitalálunk…
Beszélgetés Koroknai Zoltánnal
(kápolna)
Beszélgetés a Koronkai Zoltánnal a kápolnában 15.00-tól.
Zene sátor
(épület mögötti kert)
Ha van kedved keresztény (gitáros) énekeket hallgatni és/vagy énekelni, játszani, telepedj le nálunk! Ha hangszerrel jössz, bátran csapj a húrok közé (átvitt értelemben is ér, ha nem húros hangszered van)! Mi ott leszünk egész délután, és Veled csak még jobb lehet a hangulat! 🙂

 

 

Időpont: 2017. június 10. (szombat), 00:00
Helyszín: (LÖK) Lágymányosi Ökumenikus Központ
 

Kategória: Esemény | Címke: , .

Hozzászólás