Elérhetőségeink

Hol és mikor találhatsz meg minket?

Minden csütörtökön 18:00-tól 21:00-ig van a “hivatalos” találkozónk a köziben. Utána még kötetlen beszélgetés folyik, amíg csak kedvünk tartja.

Ha szeretnél csatlakozni, gyere el bármelyik csütörtökön, és a nyitóima után keresd meg az MKK vezetőjét.

Kivel léphetsz kapcsolatba?

Az MKK vezetője jelenleg Marx Tamás (levél»), sürgős, hivatalos, személyes ügyekben őt keresd.
Vezető helyettesek: Palásthy István (levél»), Rácz Kató (levél») és Kovács Gábor Ferenc (levél») . Ha a vezetőt nem tudod elérni, őket is keresheted.

Hol van a Közi?

2018. őszi félévétől csütörtökönként az új közösségi termünkben gyűlünk össze. Ez a Magyar Szentek Temploma (a Műegyetem lágymányosi oldalán található kupolás templom) melletti földbe süllyesztett terem melybe a zöld kapun keresztül  a lépcsőn lehet lejutni. Szentmiséink továbbra is a templomban vannak.

4-6-os villamossal elmész a Petőfi híd budai hídfőjéhez, és ott leszállsz. Innentől gyalogolni kell. Lemész az aluljáróba, és a déli oldalon (azaz ha Pest felől jössz, akkor balra) feljössz. (Alternatív lehetőség: átszaladsz az úton:) Ezután elindulsz az ELTE fizika-kémia épülete felé. (Más felé nem is nagyon lehet.) Az első elágazásnál jobbra fordulsz, és elindulsz a kupolás épületet felé. Az már a Magyar Szentek Temploma. Bemész a kapun, és egyből fordulj jobbra! A teremhez a zöld kapun keresztül a lépcsőn lehet lejutni.


MKK nagyobb térképen való megjelenítése

Levelezőlista

Ha az MKK tagjaival akarsz kapcsolatba lépni, akkor írj a levlistára (mkk@sch.bme.hu (Ha nem vagy rajta a listán, akkor ez a listamesterhez megy, és majd ő továbbítja, ahova kell.) Bővebb információ a levelezőlistáról »

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.